15-годишна присъда за жестоко убийство във Вършец

Окръжният съд в Монтана осъди на 15 години затвор 32-годишния Н.Н. от Вършец, който е убил по жесток начин свой познат на 55 години, съобщиха от Съдебната палата в Монтана.

Убийството е станало в 4:30 часа сутринта на 4 октомври 2015 година. След като се завърнал от сватба в Берковица Н.Н. се разхождал по улица "Република" във Вършец в нощта в нетрезво състояние и в района на православния храм "Св. Георги Победоносец" срещнал своя познат К.И. (55 г.). Двамата се заговорили и повървяли заедно, след което се скарали и Н.Н. започнал да нанася удари на опонента си. По-възрастният паднал на асфалта, а убиецът избягал. Минути по-късно на същото място минал полицейски патрул, който открил тялото на пребития мъж. Часове по-късно извършителят бил задържан.

Присъдата от 15 години може да се обжалва пред Апелативния съд в София.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.