30 г. лутане с нефелни водачи, които ни продават. 30 г. катастрофа. Значи е време за голяма метла

ПОДКРЕПЯМ ВЪЗТОРЖЕНИТЕ ИДЕАЛИСТИ, СМЕЛИТЕ ДО БЕЗУМСТВО И ВЛЮБЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

Няма до подкрепя нито един от досегашните политици на прехода, които почти без изключение се доказаха като врагове на България или напълно безлични и търсещи собствения си интерес.

С политици, свикнали с компромисите, преразпределянето на порциите и корупцията няма как да седна на една маса, няма как да ги подкрепя и няма да гласувам за такива.

И причината не е емоционална, а защото многократно съм била свидетел на договорки зад кулисите и цирковете, които играят за пред избирателите си. На България не й трябват подобни политици, които се родеят повече с престъпници, отколкото с държавници. А моралът е претенциозен – веднъж прекършен в компромис, повече никога не може да бъде същият.

Тридесет години лутане с нефелни водачи, които ни продават. Тридесет години катастрофа. Значи е време за голяма метла – както е казал полковник Борис Дрангов – стълбата се мете отгоре додолу. И се започва на чисто.

efekt 2

Сред сегашните политици няма алтернатива. Защото още на ниво първична партийна организация те не биха допуснали почтен човек. Дори партии, които са принципно по-добри, не допускат човек, който би се противопоставил на партийната повеля заради интересите на България.

Затова търся възторжените идеалисти, смелите до безумство и влюбените в България. Защото, за да се измъкнем от блатото, ни трябва почтен, честен и интелигентен водач, който да поставя България над политическите интереси.

Време е сами да създадем алтернативата на гнилото партийно статукво, което само се възпроизвежда и ни убеждава, че нямаме друг избор. Време е да вземем управлението на държавата в свои ръце – в ръцете на българския народ.

Всички ние – отвратените, омерзените от кражбите, корупцията и предателството, трябва да се организираме в движение, в което движеща сила да е гражданското общество и интересите на народа. Има видни общественици, интелектуалци, обикновени, но почтени, морални и патриотично настроени българи, които могат да се включат в създаването на една нова алтернатива за България. За да не ни е срам от децата ни. Заради България, ние трябва да поемем отговорността за бъдещето.

Политиците досега се провалиха. Време е да не ги допускаме отново в управлението, където са вредни.

Затова – огледайте се, всички ние да се огледаме. Да видим всички читави хора около нас и да сме готови ние да станем алтернативата. Водач вече има.

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

* Заглавието е мисъл на полк. Борис Дрангов, загинал на Завоя на Черна на 26.05.1917 година.

ПОДКРЕПЯМ ВЪЗТОРЖЕНИТЕ ИДЕАЛИСТИ, СМЕЛИТЕ ДО БЕЗУМСТВО И ВЛЮБЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ!Няма до подкрепя нито един от…

Публикувахте от Елена Гунчева в Вторник, 26 май 2020 г.

<

Източник: Bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.