35 години Слави се подготвя да заеме своето място

35 години Слави се подготвя да заеме своето място Повече от 35 години Слави Трифонов участва в политическите процеси от времето на Каналето и студентските протести довели до свалянето на Комунизма та до днес.

Някак си от всички само той се задържа на сцената на славата.

Само той някак си остана чист от тази политическа клоака и днес социологическата агенция Тренд му дава на него и на неговата политическа партия 16% одобрение, което го нарежда на трето място след ГЕРБ и БСП, но друг е въпросът – ако Слави Трифонов се коалира с други популярни политически субекти като Мая Манолова например или защо не с президента Радев тогава коя социологическа агенция ще се наеме да каже къде ще се намира на термометъра на нажежените народни страсти?

35 години Слави Трифонов се нагледа на какви ли не, на кого ли не! Време е да заеме своето място на политическата сцена!

Време е някой да изхвърли боклука от властта и ние да застанем зад него и да пометем всички национални предатели!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.