52-годишен отвлече жена и 3-годишно дете

52-годишен мъж е задържан в Монтана за отвличане на жена и 3-годишния ѝ син. Това съобщиха от ОДМВР – Монтана.

На 4 май 2020 г. в РУ – Монтана е получена информация, че 39-годишна жителка от община Казанлък е отвлечена и обявена за местно издирване на територията на ОДМВР – Стара Загора.

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия жената е установена на територията на с. Вирове заедно с 3-годишния ѝ син. Двамата са доведени в РУ – Монтана.

При проведени беседи жената заявила, че на 2 май 2020 г. докато се е намирала в гр. Казанлък, дошъл 52-годишен мъж от с. Вирове, общ. Монтана, с когото преди време имала лични отношения.

efekt 2

Той отправил към нея закани и заплахи и чрез принуда я накарал да се прибере с него в с. Вирове, като до селото се придвижили с влак. На 4 май 2020 г. около 15.00 ч. 52-годишният е установен на територията на гр. Монтана и задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Факти.БГ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.