7 куршума за КОЙ

7куршума за # КОЙ


# КОЙ е по-силен от природата
12565378_1154734667880338_8282630872915127562_n

# КОЙ може да си купи всички фабрики дори и тези, който не се продават с подкрепата на НАП, Данъчни и други слуги ! # КОЙ може да си купи всички вестници и заедно с главните им редактори и не толкова главните! Нали тиражите минават през неговите складове може пък да не се разпространят на някой непослушен и кой ще плаща партидата а? # КОЙ може да има всички телевизии някой си е купил, а в други е акционер! # КОЙ може да строй всички магистрали все пак за това са поставените лица ако ще да са и от Кипър чак ! ! # КОЙ може да срине всяка една банка та нали муха и банка с вестник се убива, а той има повече вестници от банките в страната ни !

# КОЙ може да има всеки политик на каишка нали най-големите електрони издания са негови и той решава кой политик да блесне и кой да пожълтее !
# КОЙ може да срине всеки бизнес, защото цялата значима машина за масово разпространение е негова и току виж е казал, че доларът започва да пада и ще падне!
# КОЙ има повече уши от самият Цветанов и все пак имат повече член кореспонденти от колкото полицията и службите имат на терен, че той знае всичко ! # КОЙ може всичко по методът на групово пазаруване и си е напазарувал митници, прокуратура, съд и всички законопослушници е и те семейства хранят де ! # КОЙ е по-силен в митниците дори от Вальо Танов, но все пак неговите цигари минават безпрепятствено много митници !
# КОЙ не знае за # КОЙ та той е по-голям от всичко и всички дори и от самата майка природа !
И ако не вярвате вижте снимките на едно огромно величествено дърво създадено от майката природа в Бургас, което пречисти мръсният ни въздух да даде дом на птиците, а те да ни радват с песните си ! Та това дърво като символът на живота, като рожба на майката природа е дръзнало да се изправи пред # КОЙ като застава на пътят на #ЛАФКА !

Как може тази природа да бъде толкова дръзка разпростряла се е навсякъде във владенията на # КОЙ и ще бъде наказана за назидание на всички, който пречат на #ЛАФКА да напълни партийните каси на ДПС !
Не плачете за едно дърво дръзнало да застане на пътя на # КОЙ и #ЛАФКА!

Не плачете и,че # КОЙ и #ЛАФКА доведе хазартът на една ръка разстояние до Вас и вашите деца !
Не плачете,че # КОЙ и #ЛАФКА ще Ви залее с чалга, цигари и алкохол на всяка пряка Вас и вашите деца !
Не плачете за # КОЙ та той не плачи за Вас, защото Вие сте потребители и статистика, а той е # КОЙ !
# КОЙ ли е # КОЙ някой за когото ще прочетете, че бил гръмнат със седем куршума когато си купите сутрешният вестни от #ЛАФКА и сутрешното кафе пак от тази #ЛАФКА и си отворите първата кутия цигари закупена от пак тази #ЛАФКА та тази #ЛАФКА ще първата, която ще Ви каже,че # КОЙ вече е # НИКОЙ! Единственият, който ще тъжи в този ден за този # НИКОЙ ще бъде продавачката на щанда на #ЛАФКА, просто притеснена какво ще стане с онази #ЛАФКА, която победи голямото дърво даряващо живот, но за него никой няма да си спомня за дървото, а после и както бе това дърво забравено ще забравим и # КОЙ който се превърна в # НИКОЙ !
Източник:blife.eu

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.