Българите минаха в самоотбрана, за една нощ убиха двама крадци!

Българите минаха в самоотбрана, за една нощ убиха двама крадци!

Започна се! На българите им писна да бъдат грабени, бити, нагло обирани и тормозени и взеха нещата в свои ръце. Само за едно денонощие при самоотбрана бяха убити двама крадци.

Тази нощ двама обирджии  проникнали в селскостопанска ферма край село Устина, Пловдивско, без да знаят, че там били  собственикът на фермата Георги К. и помощникът му  Димитър К. Те посрещнали апашите и ги ступали здраво заради проникване в чужда собственост.  Единият от битите е починал, а другият е настанен в болница  с опасност за живота.

В гр. Средец пък двама братовчеди се опитали да оберат инкасо автомобил, превозващ пари за пенсиите в пощенски клон в града.

Нападателите били маскирани и извадили пистолет. Охранителят на автомобила бил принуден да стреля, за да не бъде убит. На място останал единият нападател – 20-годишният Христо Б. от гр. Черноморец.

Самата жертва също е охранител в бургаска СОТ фирма. Той е от Черноморец и решили с братовчед си да ограбят парите за пенсиите на старите хора. Никой не знае защо са го направили. Христо бил добро момче според съседите, не се забърквал в неприятности, баща му пътувал с корабите, семейството не страдало от липса на пари и не живеело бедно.

Само че доброто момче е планирало обир с пистолет в ръка и в момента не е между живите.

Българите минаха в самоотбрана, за една нощ убиха двама крадци!

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

На народа вече му писна!

И взе правосъдието в ръцете си.

Криминални престъпници се разхождат с по десет висящи дела, грабят и бият, изнасилват баби и дядовци.

Фермер от видинско лежи в болницата, ограбен и почупен, а преди това има сто оплаквания от кражби до местното СДВР.

Хора с къщи на село остават само по тухли и керемиди, всичкото им имущество изчезва.

Пребиват пенсионери за по пет лева.

Е, стига!!!

Като родната полиция не може да ни пази, ще се пазим сами!

И ще спазваме посланието на Гьоте : На злото със зло – това е добро!

Или на Ботев: Доброму добро да прави – лошия с ножа по глава!

У нас евроатлантическите ценности още сто години няма да виреят.

Затова – назад към Дивия Запад.

Докато полицията стриктно ни пази. И не разберем, че евроатлантическия бълвоч, с който от сутрин до вечер платените медии ни пълнят главите, всъщност е капан за наивници: Няма как под вещото ръководство на Запада 26 години уж да се цивилизоваме, а всъщност все повече да подивяваме! Повече от очевидно е, че причината за това пропадане не е у нас – Народа на България. Ясно е като бял ден, че България от 26 години насам е жертва на политико-стратегическите пъклени планове на Запада – заради неговото собствено оцеляване. Защо населението ни намалява, а млади хора в държавата не останаха?! Защо останалите тук вторично подивяват и се маргинализират?! Нима причината е в нас – в българския народ! Нима сме си виновни сами, както се опитват да ни убедят соросоидните слуги на Запада през средствата за масова информация и фондациите си? Ами май причината не е в нас! Останалото е капан за наивници!
Източник: skandalno.net/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.