БСП-Ловеч прие 100 нови млади социалисти от началото на годината

БСП-Ловеч прие 100 нови млади социалисти от началото на годината
Михаил Миков връчи електронни членски карти на младите попълнения

„Интересът към членство в БСП съществува и доказателство за това са новите попълнения в нашите редици“. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Ловеч, където връчи електронни членски карти. Той уточни, че за последния месец и от началото на годината са приети 100 нови членове, повечето от които са младежи. Миков отбеляза, че 2016 г. ще бъде една силна година, в която трябва да настъпят промени в идейния образ на БСП, както и мобилизиране на структурите.

Лидерът на левицата подчерта, че тази година за БСП е особено важна, защото се навършват 125 години от създаването на партията – години, в които тя е неразривно свързана с историята, настоящето и с бъдещето на страната.

Loading...

На срещата в Ловеч присъстваха и депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Димитър Горов, Евгений Узунов, председателят на общинската организация Станимир Стоянов, младежката организация на БСП-Ловеч и всички партийни секретари от общинската организация. На срещата партийните секретари имаха възможност да отправят своите въпроси, предложения и критики. Димитър Горов заяви, че е стартирана кампания за набиране на нови членове с цел създаване, укрепване и подсилване на партийните структури.
Източник:bsp.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.