Highly likely, трябва да изгоним британската посланичка от България

Highly likely, трябва да изгоним британската посланичка от БългарияHighly likely, трябва да изгоним британската посланичка от България.

Госпожата отказа да отговори на въпроса за лъжата, която сътвориха британските тайни служби, за да дадат повод за американска интервенция в Ирак и да съсипят Близкия изток.

Сега същата британска опашата измама мероприятието „Скрипал“ ще послужи за повод да бъде нападната Русия.

Посланичката на короната се опита да изтръгне обещание, че ще екстрадираме руски дипломати срещу минали заслуги на Великобритания, която подкрепила България за членство в ЕС.

И още една постна стръв на кукичка – короната щяла да има предвид нашето участие в аферата „Скрипал“, за да установи „подходящи“ търговски връзки с нашето колониално териториално петно, разбираш ли?!

Вън! ВЪН!Вън оттук! След 2 дни ще честваме годишнина от най-жестоките англо-американски бомбардировки в София, когато англетата са подхвърляли детски играчки с бомби в ръцете на софийските деца. Наред с хиляди тонове фугасни и запалителни бомби. София е била в руини.

Руснаците никога не са ни бомбардирали, опомнете се, най-сетне! Сега е моментът за остра реакция! А не като качат руснаците на самолетите и ни поставят пред свършен факт. Нора Стоичкова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.