Изнасилваха ме бежанци

Изнасилваха ме бежанциЗа страхливите европейци: Изнасилваха ме бежанци, а мъжът ми пищеше истерично и си опитваше да звънне на полицията

 

Въпреки опитите на Европа да контролира ситуацията с бежанците от страните от Близкия Изток, полицията, а и самите европейци са принудени да признаят – Европа се дави във вълна от престъпления и жестоки изнасилвания на местните жителки. При това журналистите, полицаите и самите европейки са потресени от факта, че техните приятели, любовници, колеги и даже мъже се боят да ги защитят от останелите насилници.

„В Европа расте числото на изнасилванията и кражбите, извършени от бежанци. Само във Финландия полицията разследва десетки дела за изнасилвания на гражданки на страната. Във всички дела в качеството на заподозрени за извършените нападения главни действащи лица са мигрантите“ – съобщава пресата. Всичко това става все по-близо до нашите граници.

И преди медиите съобщаваха за редица случаи, в които около центровете по прием на бежанци мигрантите нанасят побои на европейците и даже изнасилват непълнолетни „направо на улицата“, но полицията скрива националността на престъпниците „за да бъдат избегнати погроми“. В някои от случаите бежанците даже биват преселвани, за да бъдат спасени от нощни палежи и възможни покушения.

Впрочем, когато ситуацията вече е съвсем критична, даже и официални лица от европейската полиция вече си признават (както това прави полицейския началник Пяйви Нерг) „към днешна дата случаите на сексуално насилие от бежанци над местни са не един, не два и не три“.

Разказ на пострадала:

efekt 2

„Вървях с двама приятели, единият от които се занимава с бодибилдинг, а другия носеше тежък комплект от инструменти. Те ме чакаха пред входа на магазина, но когато върху мен налетяха подрастващи мигранти, започнаха да късат обиците от ушите ми, да ми дърпат чантата, аз крещях – те стояха, гледаха и нищо не правеха“ – казва пред пресата французойката Мари. Престъплението бива запечатано от камерите за наблюдение, но полицията не успява да намери сред „приличащите си един на друг“ бежанци виновниците и съветва жертвата… да бъде по-внимателна в „проблемни“ райони.

Не по-малко поразителна е историята на германката Хайди, отиваща със собствения си мъж до супермаркет. „Приближих се до семейния автомобил за да поставя в багажника продуктите от количката. В същия момент ме нападнаха трима мъже на около 30 години, а още един застана между мъжа ми  и мен. Разкъсаха дрехите ми, аз се дърпах и виках, а мъжът ми си извади телефона за да вика полиция. Той е 89 килограма и с юмруците си забива коловете в градината!“ – след няколко месеца споделя тя в социалните мрежи.

„Изнасилваха ме пред очите му, а той истерично крещеше, опитваше се да звънне на полицията, което само разсмиваше мъжа с ножа, който беше между нас“, разказва тя на своите читатели, които обсъждат страхливостта на европейските мъже.

Трябва да се отбележи, че не всички случаи, за щастие са толкова трагични – но са достатъчно нагледни. Например в коментарите си много жени разказват, как в Европа бежанците не се притесняват да ги закачат „там, където няма полиция“, а младите местни хора, мъже, не само не се намесват, но и се правят че „не забелязват“ случващото се на метри от тях.

Те – имащите се за потомъци на велики народи на воини, разбирате ли, бързат за вкъщи и „по работа“, не искайки да бъдат внезапно пребити или заклани от „чуждите“, предпочитайки да оставят защитата на своите съотечественички на полицията. 

„Работа няма, хранят ни, но няма какво да се прави, много е скучно и много студено. Мисля че местните жени много фантазират в сексуален план. В действителност южните мъже ги привличат със своето здраве, местните мъжа са слабаци, нещо не могат и се страхуват от всичко. Те даже не се защитават ако ги сриташ на улицата, макар че те може да са група от няколко, а ти да си сам“ – разказва пред камерата гражданинът на Ирак Абдал Сахут.

„Ние дойдохме за да се спасим, искаме да останем тук и да работим. Но работа няма за всички, парите са малко, жените са малко. А те ходят и ни дразнят – богати и развратни! Не се учудвам, когато моите братя „ги имат“ със сила“ – не се притеснява да сподели пред журналистите кюрдът Орхан Ханум.

Както вече заявяваха „Der Paritatischer“, „Pro Familia“, „LandesFrauenRat“ и ЛАД – арабските жени-мигрантки се считат от бежанците за „законен улов“, за такъв улов (само че по-сложен) някои мигранти смятат и местните жителки. И не се притесняват, оплаквайки се по европейските телевизии от „липса на жени, която трябва бързо да бъде поправена“

„Ние сме готови да защитим реда, нашите жени, деца, мъже. Но ние не сме армия и не можем да бъдем навсякъде“ – оплаква се пък 28-годишен жител на Монтенегро, който на профилната си снимка във фейсбук е в полицейска униформа.

Източник:webnovinar.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.