Кой идиот убива туризмът у нас ?

Кой идиот убива туризмът у нас ?

Не стига че качеството на обслужване в България е най ниското в целият европейски туристически бизнес, а и цените не отговарят на това което се предлага !

Някой в момента извършва престъплението на века срещу България или поне срещу нейната икономика. Хиляди платежоспособни туристи са принуждавани от платените от Швейцария родни политици и администрация да не стъпват повече у нас. Гонят ги като ги карат да чакат с часове за едно пускане.

BANSKO6

Така всяка зима държавата ни губи стотици милиони евро!
И не само държавата ни бизнесът също и той защо не вижда как някой спъва умишлено целият туристически бизнес !
А и как да дойде в България инвеститор като самото ни правителство ще направи всичко възможно той да фалира и да го изкупят за левче, но тогава вече ще е късно, защото туристическият рейтинг на България ще е същият като на Сирия и други конфликтни точки по света!

12573828_1098425026855352_3145776453603049482_n - Копие

В момента на Банско е пълно с туристи отвсякъде, които чакат с часове за да се качат на лифта. Чакат, защото едни идиоти не искат да се разреши изграждането на втори. И няма да разрешат докато не изгонят и последния турист от Банско !

За сведение в момента Банско гъмжи от Турски туристи, който догодина вече ще са далеч по-далеч от България в Алпите където ще получат Швейцарско качество на по-ниски цени и удоволствието ще е в пъти по-добро, което ще изпитате там !

12573828_1098425026855352_3145776453603049482_n - Копие (2)

За сведение същата е и политиката за разпределение на руските туристи. Кипър и Гърция се надпреварват да свалят цените за визите си към тях както да пускат многогодишни забележете, а за децата до 16 г. ще са безплатни, а кой ли идиот реши да се подмаже на Янките като вдигна визите за руснаците та след като унищожим зимният туризъм на ред е летния !

Loading...

И докато строй магистрали по който туристите да се движат то политиката на правителството ще направи така че транзитно туристите да прелитат!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.