Кой идиот убива туризмът у нас ?

Кой идиот убива туризмът у нас ?

Не стига че качеството на обслужване в България е най ниското в целият европейски туристически бизнес, а и цените не отговарят на това което се предлага !

Някой в момента извършва престъплението на века срещу България или поне срещу нейната икономика. Хиляди платежоспособни туристи са принуждавани от платените от Швейцария родни политици и администрация да не стъпват повече у нас. Гонят ги като ги карат да чакат с часове за едно пускане.

BANSKO6

Така всяка зима държавата ни губи стотици милиони евро!
И не само държавата ни бизнесът също и той защо не вижда как някой спъва умишлено целият туристически бизнес !
А и как да дойде в България инвеститор като самото ни правителство ще направи всичко възможно той да фалира и да го изкупят за левче, но тогава вече ще е късно, защото туристическият рейтинг на България ще е същият като на Сирия и други конфликтни точки по света!

12573828_1098425026855352_3145776453603049482_n - Копие

В момента на Банско е пълно с туристи отвсякъде, които чакат с часове за да се качат на лифта. Чакат, защото едни идиоти не искат да се разреши изграждането на втори. И няма да разрешат докато не изгонят и последния турист от Банско !

За сведение в момента Банско гъмжи от Турски туристи, който догодина вече ще са далеч по-далеч от България в Алпите където ще получат Швейцарско качество на по-ниски цени и удоволствието ще е в пъти по-добро, което ще изпитате там !

12573828_1098425026855352_3145776453603049482_n - Копие (2)

За сведение същата е и политиката за разпределение на руските туристи. Кипър и Гърция се надпреварват да свалят цените за визите си към тях както да пускат многогодишни забележете, а за децата до 16 г. ще са безплатни, а кой ли идиот реши да се подмаже на Янките като вдигна визите за руснаците та след като унищожим зимният туризъм на ред е летния !

И докато строй магистрали по който туристите да се движат то политиката на правителството ще направи така че транзитно туристите да прелитат!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.