Красимир Янков: Престъпността ескалира още в първите дни от мандата на Борисов

Красимир Янков: Престъпността ескалира още в първите дни от мандата на Борисов

Това е най-странният модел на управление – с части от управляваща коалиция, която е опозиция, а има действащи министри.

Това е най-странният модел на управление – с части от управляваща коалиция, която е опозиция, а има действащи министри. Само Радан Кънев е в състояние да го формулира, но изглежда само той го разбира. Това заяви в предаването „Метроном” на Радио „Фокус” – Варна народният представител от „БСП лява България“ Красимир Янков. По думите му, взаимодействието на Радан Кънев с Лютви Местан на фона на категоричната позиция на Иван Костов, показва разнобой не само в Реформаторския блок, а и в самото ДСБ. Красимир Янков коментира заплахите на Георги Първанов, че ако кабинетът не подкрепи Ирина Бокова за ООН, АБВ ще се радикализира и ще напусне правителството с въпрос: „Кой вярва на това?”

 

Янков прогнозира, че промяната в състава на парламентарната група на ДПС няма да даде никакво отражение върху стабилността на мнозинството, защото формално не е част от него. „Сигурно както и до сега ще го подкрепя при важни гласувания, но връзката ще остава публично невидима“, посочи Янков. В отговор на въпрос за тежките престъпления от последните дни, Янков отбеляза, че има ескалация на престъпността още в първите дни от мандата на Бойко Борисов. „Забравихме ли вече трите убийства, извършени в серия и декларацията на премиера, че извършителите ще бъдат заловени до седмица. Въобще никой не е заловен. Сега имаме още две убийства, извършени за по-малко от денонощие, но те избледняват бързо на фона на нарасналата агресия, проявявана в обикновени битови спречквания, завършващи със зверско убийство“, отбеляза Красимир Янков, който е член на вътрешната парламентарна комисия.

Loading...

Източник:krasimiryankov.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


efekt 2