Мигранти към продавач в магазин у София- Сменяй ръкавиците, пипал си свинско!

Мигранти към продавач в магазин у София- Сменяй ръкавиците, пипал си свинско!
Тълпите ,,мигранти“ залели европейските градове, не подминават и българските. Като най-много са в столицата София. И в София както и в цяла Европа, те не живеят по правилата на европейското общество, а се опитват да налагат свои такива. Движат се на големи групи и налагат свои правила, правила продиктувани от краен религиозен фанатизъм. Както се случи в Кьолн, Берлин и Хамбург в новогодишната нощ. Почва се от нещо ,,дребно“, като това за което ще ви разкажем, докато се стигне до кьолнски ексцесии.

Ето какво разказва свидетеля Красимир Калушев, за случка в софийско заведение за бързо хранене от известната верига за сандвичи:

,,Връщам се от дискотека в Студентски град. Решавам преди това да отида в Subway да си взема нещо за ядене. Влизам и виждам в заведението около 20-тина емигранти. Седят на две големи маси. Отивам и си поръчвам сандвич. В момента, в който касиера почва да ми прави сандвича, идва зад мен един от емигрантите. Касиера го пита какво иска, защото по принцип като е сам продавач, прави по два-три сандвича на веднъж. Отзад емигранта сопнато му вика на английски, че ще ме изчака да се махна от касата. Касиера го пита защо и онзи само му клати глава и му вика – „ще чакам“. Платил съм си сандвича и сядам на маса до касата. В този момент чувам как емигранта вика на продавача на перфектен английски: „Махай си ръкавиците!“ Продавача, младо момче, се притеснява страшно много и го пита: „Защо?“, Емигранта му вика: „Защото аз не ям свинско, а ти си пипал с тия ръкавици свинско месо за човека преди мен!“ Продавача казва, че едното няма общо с другото и че няма значение че е пипал свинско с ръкавиците, при положение, че в неговия сандвич няма да има свинско“. Тръгва да му прави сандвича и емигранта като се разкрещява като ненормален: „Бързо махай ръкавиците, барал си с тях свинско месо!“ В това време останалите 15 човека отиват и те на касата и почват да викат като обезумели! Момчето от Subway е супер стреснато и се чуди какво да прави, поглежда ме. В това време един от емигрантите му се провиква на английски: „Бързо махай ръкавиците!“ Момчето уплашено си маха ръкавиците и ги сменя с нови. В този момент емигранта му казва: „Не, не, преди това си измий ръцете!“ Момчето вече е още по-уплашен, отива, мие си ръцете, и си слага трети чифт ръкавици!“ Прави сандвич, а на главата му стоят 15 емигранти, които демонстративно викат и говорят на висок тон. Момчето дава сандвича и се чуди къде да се скрие.
И такива неща… Да живее полит-коректната прогресивна интелектуална диаспора. Това е специален поздрав за тях!“

Обръщаме внимание, че в района има и доста дюнерджийници, които предлагат подходящи за религията им храни. Но не , те решават да наложат нови правила в веригата за сандвичи, и то с терор над изкарващ прехраната си служител. Защото терора има много измерения, и това е едно от тях.

Loading...

Интересно, ние християните и европейците , какво би следвало да ги караме да свалят, след като при извършване на ежедневните им физиологични нужди, те извършват т.н ,,подмиване“ – задължително подмиването се извършва с лявата ръка.
Източник: ovarna.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.