Младежи от БСП- Перник с инициатива за изграждане на спортна площадка

Младежи от БСП- Перник с инициатива за изграждане на спортна площадка
С изграждането на спортното съоръжение на открито ще бъде създаден комфорт за живеещите в града

През новата година младежи от БСП- Перник стартират инициатива за изграждане на спортна площадка- комбинирано игрище за баскетбол и волейбол на открито, в централна градска част на Перник. Младите в БСП ще предложат на Общински съвет Перник изграждането на спортното съоръжение да влезе в поименния списък през 2016 година.От днес е пусната и подписка, в която перничани могат да се подпишат в подкрепа на тази инициатива. В подписката вече са се подписали над седемдесет и пет перничани.

„С изграждането на спортното съоръжение на открито ще бъде създаден комфорт за живеещите в града, в т.ч. майки с деца и спортуващи младежи.Ще бъде предоставена възможност за осъществяване на спортни занимания на открито”, това казаха младите социалисти за своята идея.
Източник:bsp.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.