Обявиха Путин за безсмъртен! Вижте защо!

immortal-putin

Култът към личността, обгърнал руския президент Владимир Путин, и култивиран от негови снимки гол до кръста или ловуващ, продължава да получава нови „доказателства“.

И ако някой е повярвал, че Путин успял да открие древна амфора, едва гмурнал се на морското дъно с миниатюрна подводница а ла Джеймс Бонд, сега пък се появява „доказателство“, че господарят на Кремъл е безсмъртен.

„Истината“ беше разкрита от снимки, разпространени в Туитър, на които обърна внимание и Disclose.tv. Изглеждащият и днес младолик 63-годишен Путин е до кадри, на които се вижда мъж с много подобна на неговата физиономия, само че снимките са правени съответно през 1920 и 1941 г.

Теорията на конспирацията, че Путин е безсмъртен, се върти отдавна в интернет. Много хора приемат тези приказки просто като любопитни. Но въпреки че вече 15 г. заема президентския пост и е определян като най-влиятелния човек на света, наблюдатели в Москва все още си задават въпроса кой в действителност е Путин.

Източник: http://bultimes.com/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.