Паргов: Правителството няма да има възможност да балансира при тази конфигурация

Паргов: Правителството няма да има възможност да балансира при тази конфигурация

Повече от всякога всички политически сили трябва да стоим зад българщината, обяви председателят на БСП-София Калоян Паргов в края на церемонията по случай 138 години от освобождението на София.

Паргов пожела успешна нова 2016 година на всички българи. „Нека да е по-успешна за България, не само във вътрешнополитически план, но и в геополитически. Виждаме, че 2015 г. приключи с някои нови геополитически реалности, които се отразиха и на вътрешнополитическия живот”, коментира той.

„Трябва да стоим зад българщината, зад националните интереси. Да има единна България за всички. Не трябва да има разединение при различните етноси”, обясни Калоян Паргов, като добави, че това, което се случи преди Нова година, е малък сигнал. „Русия се връща на политическата сцена. Правителството, без значение как приключи годината и колко ленти се отрязаха, няма да има възможност да балансира при тази конфигурация и партии, които го съставляват”, смята той, предаде “Фокус”.

Според него трябва да се сформира нова политическа конфигурация, която да защитава интересите на България.
Източник: hashtag-bg.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.