Руснаците не спят! Нанесли са 200 удара над ДАЕШ на Бъдни вечер!

10-1

Руските ВВС са нанесли почти 200 удара по терористите от „Ислямска държава“ на 24 декември. Това заяви началникът на Главното оперативно управление на руския генщаб генерал-лейтенант Сергей Рудской.„

Само вчера са нанесени 189 удара по обекти на ДАЕШ, от които 142 са планирани, а останалите – предприети в последния момент“, допълни той и обяви, че в тази бързопроменяща се среда непланираните удари са най-ефективни, тъй като не позволяват на терористите да се измъкнат от стрелбата.

Според Сергей Рудской от началото на операцията в Сирия, руската авиация е извършила повече от 5000 полета. „Ежедневно се унищожава ключова инфраструктура на „Ислямска държава“, както и обекти, в които се намират военна техника и терористи“, разкри началникът на Главното оперативно управление на руския генщаб.

Източник: http://paparak.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.