Се*сджихад в Германия

Се*с джихад в Германия
Започна се! След ужасът в Кьолн, 6 жени от Цюрих също станаха жертва на изнасилване от емигранти!
Шест жителки на Цюрих се обърнаха в полицията във връзка с групови изнасилвания по време на новогодишните празници. По думите на жертвите, те били нападнати от мъже с тъмен цвят на кожата, съобщава Ройтерс, цитиран от Блиц.
Полицията в Цюрих отбелязва, че нападенията напомнят скандалните инциденти в германския град Колн, но пряка връзка между тези изнасилвания на европейки засега няма.
Въпреки това жителите на Швейцария в социалните мрежи вече изказват опасения и настояват за затягане на мерките спрямо мигрантите. Още повече, че според следователите секспрестъпленията може тепърва да се разрастват. Огромният скандал в Германия се разрази, след като в новогодишната нощ мъже „с африканска и арабска външност“ изнасилиха над 90 момичета и млади жени от Кьлон.
„Масло в огъня“ наля вчера кметът на Кьолн Хенриета Рекер. Тя формулира кодекс на поведението на момичетата срещу сексуалните маниаци, който възмути германците. Вчера канцлерът Ангела Меркел заяви, че сексисткото престъпление в Кьолн е станало „заради презрение към жените“.
Нападения срещу жени в Залцбург
В новогодишната нощ полицията в Залцбург също получава множество сигнали от жени, станали жертва на нападения от страна на мигранти в новогодишната нощ, съобщава ТАСС, позовавайки се на „Ди Пресе“.
Според изданието, което цитира представител на полицията, една от жените била подложена на сексуално посегателство от двама мъже, които впоследствие й откраднали телефона. Тя казала пред органите на реда, че мъжете от чуждестранен произход се движели в група от 8-10 души.
Полицията в Залцбург е започнала да регистрира нападения срещу жени още преди Нова година.
Източник:paparak

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.