Тризначките напуснаха ГЕРБ: Взеха ни колата, апартаментите, всички мълчат

Тризначките напуснаха ГЕРБ: Взеха ни колата, апартаментите, всички мълчат
Благоевградските тризначки Вяра, Надежда и Любов Станчеви вчера напуснаха партия ГЕРБ. Това стана в 14.15 часа, когато на стената на общия им профил във фейсбук бе качено съобщението: „От днес, официално не сме членки на ПП ГЕРБ!!!“, предава Struma.bg.

Малко по-късно те обявиха и причините да вземат това драстично политическо решение: „3 месеца СДС ЛИХВАР НИ ВЗЕХА АВТОМОБИЛА СПОДЕЛИХМЕ НА ГЕРБ ТЕ МЪЛЧАТ СЕЕДНО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ДРУГОТО Е ЧЕ НИЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ ЧЕ СА НИ ВЗЕЛИ ПОЖИЗНЕНОСТА ЗА ДВЕТЕ ПАНЕЛКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД”.

Със сигурност миналата година трите попълваха молби за прием и станаха наши членове, но няма отразено по документите ни да са си плащали членския внос, съобщиха от пресцентъра на партията в областния център.
Източник:24chasa

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.