Вижте първата президентска кандидатура за избори 2016г.

Вижте първата президентска кандидатура за избори 2016г.

Президентски избори 2016г. или медийно затъмнение в България !

Има обявена кандидатура за президент в България, а медийната държавна машина не отразява събитието и не се дава гласност на единственият, който се е осмелил да застане с името си и лицето си  и с авторитетът си ! Политическите партии не показват своите кандидати за Президентските избори, боят се от компроматни войни или такава е политическата задкулистна договорка на управляващите партии !

Опитват се да предизвикат любопитство като се подхвърлят имена в ефира и по този начин да задържат вниманието на електоралната маса ! Истината е, че има медийно затъмнение в страната ни и ако всяко събитие или новина не отговаря на интересите на управляващите ще попаднете в медийна изолация !

Не са един или двама искащите да алармират обществото за даден проблем било социален или от частен характер, но тези хора попадат в медийно игнориране и изолация ! Медиите трябва да критикуват правителството, а не да бъдат слугинаж, но за жалост в страната ни така !

Свободата на словото в световен мащаб се потиска и виждате, че има цензура и в социалните мрежи ! Живеем в ерата на информационните технологии, но и в ерата на хибридните войни, което кара правителствата да инвестират в ресурс за контрол над медиите и социалните мрежи и всяко правителство по отделно и заедно в глобален аспект е част от тази информационна война !

Така и нашето правителство се облагодетелства като използва методите за контрол за свои лични цели и тези методи заедно с лостовете на властта дадени им от народът се използват за манипулация на този народ! Акцентът на този материал идва да даде гласност на лидерът на ПП „Нова Алтернатива“ Николай Цонев, който заяви че ще се кандидатира за Президент и ще представлява волята на членовете на партията „Нова Алтернатива“ както ще изпълни и волята на Военно-патриотичните клубове и сили в България, който издигат кандидатурата му ! До тук добре, патриоти и родолюбци издигат патриот, който е умерен и не говори много, а действа !

Но забележете колко медии отразиха това събитие ! Първи писаха сайтът Актуално.топ, който се позоваха се позовават на вестник Уйкенд ! Следващата медия, която отрази тази новина позовавайки се на актуално .топ bulpress.info ! И сайтът на военните в България отрази новината позовавайки се на булпресс pan.bg !

Вижте първата президентска кандидатура за избори 2016г.

Ние от bulnews.info направихме това проучване, защото то е показателно как именно ще се развият изборите за президент на република България 2016г. Така ли държавата декларира равен старт на кандидатите ? Ако Борисов каже нещо медиите веднага го отразяват, ако Корнелия Нинова направи коментар той полита в медиите, Валери Симеонов има собствени медии, но въпреки всичко се ползва с благоразположението на големите медии, Волен Сидеров си има и вестник и телевизия и е цитират от не една медия !

Ахмед Доган и за Местан винаги пресата е била с приоритет дори и на връх Коледа ни занимаваха само за тях! Първанов все рядко говори, но каже ли нещо държавната машина е с него, но забележете как няма публикации какво е казал Слави Трифонов за референдумът или който и да е от критикуващите правителството !

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.