Борисов каза, че искам да разруша неговото управление. По какъв начин мога да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?

Вчера, по повод на снимки, изтекли в интернет,
министър-председателят Бойко Борисов даде нещо като пресконференция, брифинг, споделяне, оплакване, тъжна констатация, разстроен вопъл и гузно оправдание.

Tа, на тази така наречена “пресконференция“ министър-председателят ме посочи като враг, който иска да разруши неговото управление.

Виж ти, това го казва човекът, на чието подчинение са МВР, ДАНС, армията, службите и почти всички медии. Че как мога аз и по какъв начин да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?

А всъщност истината каква е? Скандал след скандал, корупция, България на 111-o място по свобода на словото, използване на Ковид-19, за да се плашат хората и да се заздравяват позициите на властта, скандални записи, в които председателят на Парламента е обруган, скандални снимки, на „които Баце спинка“, а до главата му пистолет и пари във шкафчето…

Е, какво общо имаме ние с всичко това? Ние с вас сме зрители и за съжаление – потърпевши.

Ние, като граждани, трябва да живеем в свободна, правова, уредена, законна европейска държава, каквато България под това управление видимо не е!

Така, че кой е виновен за това състояние и кой трябва да си ходи? Мисля, че отговорът е ясен на всички.

Слави Трифонов, Фейсбук

Вчера, по повод на снимки, изтекли в интернет, министър-председателят Бойко Борисов даде нещо като пресконференция,…

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Четвъртък, 18 юни 2020 г.

<

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.