България вече е катастрофирала икономически и финансово заробена. Честито ни членство в ЕС

България вече е катастрофирала икономически и финансово заробена. Честито ни членство в ЕС
ЕС ИЛИ „ЧЕТВЪРТИ РАЙХ“!

Още през 30-те години Хитлер развива идеята на отявления нацист Функ, член на Берлинската Академия на нацистите.

Идеята му е европейските страни да се обединят около германската икономика и по този начин да пороби икономически без войни европейските народи!

През 1958 г. същият този Функ е инициатор за създаването на ЕИО със седалище Брюксел, предвестник на днешния ЕС от няколко европейски държави и НАТО …
Нацистката идея се осъществява чак в края на века, когато се създава ЕС, който освен държавите от първоначалния замисъл обхваща все повече държави, като в момента е са обхванати почти всички европейски държави, като най-мощната икономически е Германия благодарение на тези подкрепяха Хитлер в израстването му до фюрер „Круп“, „Сименс“, „Фолксваген“ …

Останалите страни членки гравитират около мощната германска икономика възродила се след ВСВ с огромна част от финансите на ограбена от Хитлер Европа.

Странното е, че все повече европейски държави се натискат да влязат в този странен съюз, да получават средства от там които ги правят икономически зависими от Съюза и най вече от Германия!

Така че, честито ви ново икономическо робство европейци, честит ви нов „Четвърти райх“!

България, разбира се отново е в групата гравитираща около Германия и идеите на Хитлер и нацистите още от 30-те години на миналия век!

И странно защо много му се радват нашите политици, също като онези политици които докараха Родината ни до три национални катастрофи благодарение на вечната и непреходна любов между Германия и България …

Аре честит ни „Четвърти райх“ и членство в престъпната военна групировка НАТО, които запалиха и унищожиха вече повечето страни от Близкия изток, които отново имат мераци за необятната Русия!

Не си ли научихте урока, бе български политици сбъркани?
Не вдевате ли, че щом е Съюз, то той непременно се разпада?
Историята помни една Австроунгарска империя, Югославия …

Къде са сега?

Историята помни онзи съюз – СССР, където също имаше комисари, ама с нагани и кожени тожурки, къде е този СССР сега?

България през вековете винаги е била независима държава и затова е била мощна и Велика, всяко членство в някакъв съюз и най-вече с Германия ни е убивал и водил до национални катастрофи!

Впрочем България вече е катастрофирала икономически и финансово заробена, българите стават доброволни роби в този ЕС и е на път дори да изчезне …

България отново е робска страна!

Този път безвъзвратно …

ЧЕСТИТО НИ ЧЛЕНСТВО В НОВИЯ „ЧЕТВЪРТИ РАЙХ“, БЪЛГАРИ!

оз.полк.инж Кирил Стаменов, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.