Евродепутатите на БСП с призив за подкрепа кандидатурата на Радев за втори мандат

Евродепутатите на БСП с призив за подкрепа кандидатурата на Радев за втори мандат
Евродепутатите на БСП приеха позиция с призив за подкрепа на кандидатурата на Румен Радев за втори мандат.

Българските евродепутати от Прогресивния алианс на социалистите и демократите приеха позиция, в която призовават да бъде подкрепена кандидатурата на Румен Радев за втори президентски мандат.

Това съобщиха от пресофиса на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.

В позицията се казва: „Ние, българските депутати от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент, оценяваме положително мандата на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

Вярваме, че подкрепата за кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на Република България е необходима стъпка за консолидация на политическата алтернатива и за мобилизация на левите избиратели и на всички демократи около ясни принципи в навечерието на парламентарни избори 2021.“.

Позицията е подписана от Петър Витанов (ръководител на Делегацията), Елена Йончева, Иво Христов, Сергей Станишев и Цветелина Пенкова.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.