Защо телевизиите мълчат за апартаментите на Цветанов? Корупцията вече лично пространство ли е? Забранено е да се разкрива

Защо телевизиите мълчат за апартаментите на Цветанов? Корупцията вече лично пространство ли е? Забранено е да се разкрива

Журналистът Иван Бакалов написа във фейсук пост, в който изразява учудването си от факта, че медиите сякаш не виждат голям проблем в апартаментния скандал с Цветан Цветанов.

Ето какво написа той:

„Тази партия съм я създал да се бори с корупцията, да се бори с корупцията на комунистите вече столетие“ –

Бойко Борисов по повод скандала с апартаментите. Ми той откровен – ще се бори само с червената корупци, не с тяхната. Нищо, че казва как щели да си понесат последствията.

Впрочем, големите медии не виждат голям проблем в този апартаментен скандал, при който даже законова поправка са приели да облагодетелстват фирмата, която е направила подарък евтини лукс апартаменти на върхушката на ГЕРБ.
Нещо да гърмят телевизии всеки ден, не се чува. Някой да ми каже, ако пропускам.

Вместо това дават думата само на налапалите се да се обясняват. Загрижената за стабилността Цветанка Ризова да задава загрижени въпроси на Цецка,.

А за колата на Десислава Радева, че влязла в затворена улица, бТВ предаваше на живо от мястото на събитието на другия ден, и снимки с дрон пуснаха.

Къде е репортажът от асансьора на Цецо? Снимка с дрон на апартамента? Не нарушава лично пространство, нали още не се е нанесъл? Или корупцията стана вече лично пространство, забранено е да се разкрива. / bultimes.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.