Кирил Петков от трибуната: Край на бедността, кражбите и мафията! Ще върна хората в България!

Кирил Петков от трибуната: Край на бедността, кражбите и мафията! Ще върна хората в България! Кирил Петков с цел да върне младите хора в родината!

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков си постави ясна и сериозна цел – да върне младите хора в България. Това заяви той пред НС днес, като бе категоричен, че кражбите и корупцията в държавата са били дотук.

Кирил Петков взе акъла на депутатите днес

„Край на бедността, край на мафията в тази страна! Почти два милиона наши сънародници са в емиграция, отишли да търсят нормален живот и препитание другаде. Не, защото са го искали, а защото са били принудени да го направят.

Възрастните хора, техните родители, ни молят – върнете ги в родината. И точно това смятаме да направим. Край на корупцията и милиардите присвоени средства, потъващи в офшорни сметки или нечии чекмеджета“, заяви Кирил Петков.

Той зачекна и темата с все по-нарастващите цени на тока, горивата и хранителните стоки у нас, поставящи хиляди български семейства в улица без изход.

Петков попита и къде е прословутата АМ „Хемус“, която Северна България чака от години и където са раздадени милиарди, но и до този момент път няма.

„Къде са били, спали ли са, бившите ни народни представители, че нямат отговор на никой от тези и много следващи въпроси. Не, не са спали – прибирали са! За лична изгода, за себе си!

Истината е една, макар и неудобна. И тя е – алчност, нехайство, безхаберие и егоизъм при огромна част от българските политици. Е, времето за промяната дойде“, каза Кирил Петков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.