Корупцията в държавата става пред очите на всички, а властта бездарно се опитва да отклони вниманието ни към откровено идиотски постановки

Време е да изхвърлим боклука и на негово място да сложим прекрасни цветя! Време е да изхвърлим боклука, бе хора! Дали Слави Трифонов знае тази история за богатият и бедният? За доброто и злото и кой какъв е вътре в себе си? Това е и нашата история, приятели ! Един богаташ решил вместо да изхвърли чантата с боклук в контейнера, да я хвърли в краката на намиращия се наблизо просяк. Беднякът се усмихнал и си тръгнал доволен с боклука. Спрял се до една локва, изхвърлил всичко от торбата и я напълнил с цветя. Върнал се при богаташа и му подал торбата в ръцете! Богатият гледал изумено и заеквайки, продумал: "Защо ми даваш прекрасни цветя, след като аз ти дадох само боклуци !?... " Беднякът простичко отвърнал: "Защото всеки човек дава онова, което носи в своето сърце"! Време е да изхвърлим боклука скъпи приятели, защото каквото посеем това и ще пожънат децата ни ! Време е да погледнем в себе си и всеки да си направи равносметка какво може да даде на майка България и какво е готов да направи за децата си, за тяхното и нашето бъдеще ! Защото ние ковем съдбата си, а правителството кове веригите на нашето робство! Време е за нова алтернатива на управление!
И до момента не е ясно от къде Гинка Върбакова, със сметки блокирани от НАП, ще намери 600 милиона лева, за да плати за ЧЕЗ.

Все още нито една банка не е потвърдила участието си, а сделката е подписана и се чакат парите. От къде са те?

И вместо да разследва тази очевидна, направо очеизбождаща корупционна схема, новото звено за борба с корупцията, се захвана с една районна кметица…

Абсурдът е тотален. Районният кмет има толкова малко власт, че ако вземе 1000 лв. подкуп от някое магазинче за цигари, трябва да е щастлив.

Но огромната полицейска машина стовари 70 хиляди евро в колата на клетата женица, та и избомби обща очаквана сума от 250 хиляди!

За какво?

Онзи, който дава такива рушвети, знае за какво ги дава. И знае кой може да му свърши работата. Кметицата на Младост не може да свърши абсолютно нищо, тя изобщо не може да разписва големи строителни разрешителни (които евентуално биха оправдали такъв подкуп). 250 хиляди евро не могат да се дадат за малка кооперация с 20 или 30 апартамента. Подобен обект би струвал общо до 1 милион евро, абсурдно е такъв рушвет да се даде. Такава сума е за мол, голяма спортна зала или небостъргач.

Но това измислиха бездарните ченгета, начело с прокурора, дето не откри никакви престъпления в случая “Мишо Бирата”. Какво друго да роди частната полиция на Бойко Борисов, създадена за да прикрива корупцията, а не да я разследва.

Това е Бойколандия – Гинка, запорирана от НАП, си купува ЧЕЗ с неясни пари. Бойко нищо не знае, ни чул, ни видял. Една дребна кметица, дето се скара с няколко герберски бизнесмена, се оказа топ-корупцията на държавата…

Добри Божилов, Фейсбук

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.