Костадинов: Канят ни в кабинета на мястото на Слави, поставяме 5 условия

Костадинов: Канят ни в кабинета на мястото на Слави, поставяме 5 условия „Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН“.

Това написа лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в личния си профил във фейсбук.

„Пет са условията, които ние поставяме в самото начало на каквито и да било разговори и нямаме проблем да седнем и да разговаряме за бъдещето на България с всяка една политическа организация:

1. Изтегляне на плана за въвеждане на еврото и поемане на твърд политически ангажимент, че никога българският лев няма да бъде заменен от друга валута в България.

2. Прекратяване на договора за предоставяне на военни бази на САЩ в България.

3. Задействане на процедура за съставяне на широк преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне членството на България в Европейския съюз.

4. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.

5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия“

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.