Миролюба Бенатова: Цачева постъпва по-мъжки от Цветанов

Цецка Цачева подава оставка. А Цветан Цветанов очаква извинение.

Не, че харесвам Цачева, ама е по-мъжко. А и за Борисов е лесно да я махне, което моментално провокира някакво съчувствие към бушона. Ако скочи на Цветанов, както на Цецка, тогава ще е друго.

А и Бойко Борисов, обърнете внимание на телепатичните връзки на своя заместник и бившия му сътрудник.

Да не би дадените два апартамента пак да са си негови. Следете пътя на парите, нали така ви учиха във ФБР! Как момчето купи апартаментите на Цветанов?! С какви средства?!

Още нещо – заменените апартаменти в “Изгрев” не са нито по-хубави, нито са на по-хубаво място, каквато е една от опорките. Давам си сметка, че за баба Пена на село “Изток” и “Изгрев” са wtf, но все пак, малко уважение към публиката. Но вие не си давате сметка колко ви се присмиват на версиите.

Накрая на евроизборите ще се отразят всички вицове и може би ще е изненадващо и болезнено, въпреки подкрепата, която сега получавате от опозицията. (Справка “Телеграф” и др.) / Миролюба Бенатова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.