Митрофанова: Българи и руснаци трябва да живеем братски

Митрофанова: Българи и руснаци трябва да живеем братски Такъв е периода в нашата история, в нашия живот. целият свят се намира в такова възбудено състояние, конфликти по целия свят, не е просто.

Когато всичко отново бъде балансирано, ще отворим друга страница.“заяви руският посланик в България нейно превъзходителство Елеонора Митрофанова.

Toва предаде Евроком.

Тя присъстваше на официалното мероприятие за почитане на паметта на загиналите медицински чинове в руско-турската война при Докторски паметник в София. Митрофанова допълни и ролята на войната, която тя има в руската история:

„Тази Руско-турска война е единствената война в историята, в която руският народ е заставил царя да воюва.

Той не е бил готов. След събитията в батак и Априлското въстания в цялата страна са били създадени славянски комитети, които са събирали доброволци.“

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.