Непълнолетен забремени 12-годишна

Районна прокуратура – Враца е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу шестнадесет годишният Н.Н. за извършено от него престъпление по чл.151, ал.1 от НК. Това съобщиха то пресцентъра на Апелативна прокуратура-София.

Наказателното производство срещу ученика е започнало, след като социалните служби – отдел „Закрила на детето“ при Дирекция „Социално подпомагане“, били уведомени за случая с бременно дванадесет годишно момиче. Бил изготвен доклад.

В хода на разследването е било изяснено, че обвиняемият Н. няколко пъти осъществил полов акт с момичето – през м. септември 2018 г. и м. юни 2019 г.

Разпитан в хода на досъдебното производство, обвиняемият Н. се е признал за виновен и е изказал искрено съжаление за извършеното противоправно деяние.

Предстои делото срещу непълнолетния обвиняем да продължи в съда.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.