Не мога да разбера защо обществото се забавлява с този гейзер от цинизъм, който излъчва Борисов

„Все още не мога да видя демократичен смисъл в цялата тази история“.

Това каза в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ Велислава Дърева от БСП.

„Да, страната наистина се тресе. Не мога да разбера, защо българското общество се забавлява с този гейзер от цинизъм, който излъчва Бойко Борисов? Не можеш да се забавляваш с това, това е възмутително“, допълни тя.

„И в същото време, какви послания излъчва БСП? Вие обявихте нашия разговор като „Титаничните битки на Позитано“. Ами, това е посланието. Друго послание към обществото няма, за съжаление“, заяви социалистката. „Мисля, че БСП някак си не може да отиграе вдигнатата топка. Много топки бяха вдигнати, но БСП не успява да се справи с това“, на мнение е Дърева, пише cross.bg.

„Точно президентът е опозиция. Може би трябва да употребим по-точната дума, той е истинският критик на това управление. Което на него му струва много скъпо, според мен. Виждате какви нелепи обвинение се отправят срещу него. Войната срещу президента Румен Радев започна от първата минута, в която той беше избран. Това е една изключително подла, мръсна и непочтена война“, подчерта тя.

„В България ситуацията става все по тревожна, защото в резултат на коронакризата по официални данни имаме 100 000 нови безработни, не знам колко десетки хиляди бизнеси, малки и средни фалираха, и посланието на БСП е „Титанични битки на Позитано“. Аз наистина съм много разтревожена. Защото никога не е било такова нещо в БСП. Никога не е имало такова разделение. нарушени са всички принципи, традиции, политики, идеи, идеология на БСП. Непрекъснато се противопоставя Националният съвет на БСП на самата БСП. За мен проблемът с БСП е този, това тежко разделение“, каза още Велислава Дърева.

Източник: Bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.