Не на агресията, да на спорта!

Не на агресията, да на спорта!

Приключиха ежегодните изпити по реално Айкидо.

Всички участници се справиха отлично и заслужиха своите колани.

С упорит труд, постоянство и себеотдаване на спорта, всички от семейството изповядват ценности, които възпитават в духът „Не на агресията, Да на спорта“!

Това е мотото на СК „Ояма” карате киокошин Нови Пазар и Българско Реално Айкидо гр. Шумен. Техните треньори и членове и симпатизанти показват не на думи, а на дела, че единението прави силата.

Не на агресията, да на спорта!

Както умеят да се трудят и спортуват така умеят и заедно да се забавляват и веселят.

Дисциплината и самодисциплината в спорта са ключов фактор в успеха.

С упоритост и себеотдаване се постига изчистване и надграждане на уменията.

Целта на всеки един от участници да повиши своята квалификация бе постигната и това се видя на ежегодните изпити.

„Не на агресията, да на спорта“ възпитава и в контрол и самоконтрол, възпитава в самоотбрана и умението да защитиш себе си и околните в такава ситуация.

Не на агресията, да на спорта!

И двата клуба печелят множество награди както в България така и в международни състезания така прославят родината ни.

Патриотизмът, родолюбието и спортната дисциплина са качества за който със сигурност ще помогнат на участниците да се реализират не само в професионален, но и в личен план.

Не на агресията, да на спорта!

Младите спортисти показаха завидни знания и умения, но трябва още много да научат, трябва да научат своите съученици, приятели и роднини, че не важно колко си силен, а колко си добър, защото личният пример е важен.

Не на агресията, да на спорта!

„Не на агресията, да на спорта“ е мотото на двата клуба, но то трябва да бъде разпръснато и от всички нас навсякъде на улицата, у дома, на работното място и в училище.

Защото ние родителите, възпитателите, треньорите и учителите понякога забравяме, че децата също променят нас, че те са нашите учители.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.