Нинова от Монтана: Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите

Нинова от Монтана: Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите
Най-силната антикризисна мярка е смяната на това правителство

„Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите. Правителството на Борисов усили кризата със своите некомпетентни и хаотични решения.

Сега търси компенсация за провала си с всяване на страх и паника. Да използваш здравната криза за изборни цели е цинизъм.

Вярвам в мъдростта на българските граждани, които ще отговорят на този цинизъм с масов вот на 4.04.2021 г. Смяната на тази власт ще бъде най-силната антикризисна мярка. Тя ще даде възможност за възстановяване на държавността и за перспектива пред България“, заяви в Монтана Корнелия Нинова.

Председателят на БСП се срещна и разговаря с членове на партията и единомишленици от града в рамките на обиколката й в Северозападна България.

Нинова още веднъж настоя по повод въвеждането на нов локдаун от понеделник правителството веднага да обяви данъчна ваканция за бизнеса и да предприеме пряко подпомагане с определено сума месечно на всички домакинства през време на кризата. Тя посочи, че малките и средни предприятия се нуждаят спешно от държавна помощ, за да запазят работните си места и да продължат да функционират. Данъчната ваканция се налага, за да могат да останат пари за заплати.

Лидерът на БСП за пореден път и от Монтана призова управляващите да спрат хаоса, да проявят воля за предотвратяване на бъдещи щети от локдауна и предложи заедно с компенсаторните икономически и социални мерки и управление на кризата като възстановяване списъците за ваксиниране на рисковите групи, спешно осигуряване на ваксини извън договорените – руска и китайска, обособяването на ковид болници и чисти болници, за да продължи нормалното функциониране на здравните заведения и за други заболявания.

„Никой не трябва да остава сам в тези трудни времена“, отново подчерта Корнелия Нинова. / bulpress.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.