Нинова подкрепи думите на Радев: Моментът е важен и масовото гласуване е ключово за промяната

Нинова подкрепи думите на Радев: Моментът е важен и масовото гласуване е ключово за промяната
„Изявлението на президента Радев е държавническо и загрижено за бъдещето на България. Подкрепям думите му за това, че моментът е важен и масовото гласуване е ключово за промяната.“

Това заяви председателят на БСП по повод вчерашното обръщение на Президента на Република България, в което той призова към гласуване всички български граждани.

„Неделя е решаващ ден за живота на всеки един от нас.

Обиколих цялата страна. Видях колко много хора са сковани от страх за работата си, за бизнеса си. Видях как се манипулират хората с измислени класации и държавен пиар. Но страхът, проявен днес и поддаване на манипулации, ни обрича за години напред на бедност и нищета. Нямаме повече време за губене. Сега е решаващият момент да заработи истинската държава с грижа за хората, а не паралелната с грижа за мафията.

В този решаващ момент всеки от нас е важен. Гласувайте за собствения си живот и този на децата си.

Нека не оставяме друг да ги определя. Масовото гласуване ще разбие задкулисните планове на кукловодите за вкарване в парламента на патерици на сегашните управляващи.

БСП е единствената партия, която в този момент може да свали ГЕРБ от власт.

Ако бъдем единни в желанието си за промяна, тя ще стане.“, заяви Нинова.

Припомняме, че Корнелия Нинова прекъсна предизборната си обиколка в страната по повод смъртта на началника на кабинета си Асен Марков.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.