Орбан: Идват времена, в които ще оцелеят само силните народи

Орбан: Идват времена, в които ще оцелеят само силните народи Сега целият свят преминава през трудни изпитания, които само силните народи ще могат да преживеят, а слабите ще загинат.

Това мнение изрази унгарският премиер Виктор Орбан в реч по време при откриването на Юридическия факултет на Националния университет за държавна служба, където ще се подготвят служители на реда, съобщава ТАСС.

„Живеем във време, когато целият свят се тресе из основи. Ние не сме изключение, тъй като епицентърът на земетресението е близо до нас. В съседство с Унгария се води война и десетки и стотици хиляди мигранти обсаждат нашите граници.

Ето защо страната ни, правителството, армията и правоохранителните органи трябва да бъдат силни. Настъпват времена, в които слабите народи ще загинат, а силните ще оцелеят.

Затова трябва да укрепваме нашите отбранителни линии и правоохранителните органи всеки ден“, каза Орбан, чиято реч беше излъчена от телевизионния канал М1.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.