Отвратен съм. И много разочарован от приятелите си, които си затварят очите и сърцето за чудовищните западни лъжи за Сирия

Отвратен съм. И много разочарован от приятелите си, които си затварят очите и сърцето за чудовищните западни лъжи за Сирия Лъжите за Скрипал и химическото оръжие на Асад, които западните лидери изговарят без никакво смущение и минимално усилие за лицемерна маскировка са болезнено преживяване.

Още по-болезнено е мълчанието на т.нар. обществено мнение на Запад. Няма такова.

Трябва да си дебил, за да поемаш тази плиткоумна пропаганда без минимална съпротива. Работата е там, че и тук няма. Всъщност няма такова нещо като обществено мнение и никога не е имало.

Хората се грижат за комфортеца си и най-много за някое кученце. Нищо по-неприятно от либералния сантиментализъм. Само съветският беше противен в подобна степен. Отвратен съм.

И много разочарован от приятелите си тук, които си затварят очите и сърцето за чудовищните западни лъжи за Сирия.

Не ги съдя, защото много добре си спомням собствената си талибанска и болшевишка радост, когато Щатите нападнаха Ирак през 2003 г. Не е добре тази работа. Никак не е добре. / Явор Дачков, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.