От кого се страхува Борисов?

От кого се страхува Борисов?
От БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ , защото изрече нашите мисли , вдигна нашите юмруци срещу мутренската власт, превърна се в символ на родолюбие и безкомпромисност срещу антибългарщината.

За това машите на управляващите нахлуха в президентството, образуваха досъдебни производства, огласиха СРС- та, арестуваха съветниците на президента.И всичко това услужливо припявано в общия хор на т.н. „медии“ на властта.

Борисов се страхува и от ПП “ ВЪЗРАЖДАНЕ „, защото са истински родолюбци , защото са безкомпромисни към унищожителната политика на ГЕРБ, защото казват и показват истината с думи и дела.

За това политическата партия и членовете и станаха обект на системни репресии – проверки , досъдебни производства, НАП, ДАНС, Сметна палата , КПКОНПИ.Прокуратурата стигна до там да демонстрира крайна некомпетентност, предявявайки иск за прекратяване дейността на партията на недопустими основания…..и преди парламентарните избори.

Аз заставам зад БЪЛГАРСКИЯ президент защото е лидер, защото е непреклонен и последователен в битката си за нова БЪЛГАРИЯ съградена чрез справедливост и професионализъм!

Заставам зад управленската платформа на ПП „Възраждане“.Вярвам, че няма да се отклони от принципите си ,няма да изневери на твърдата си позиция за възмездяване на всяко зло , няма да отстъпи от идеите си за суверенна БЪЛГАРИЯ, в която законността и морала да са водещи в управлението.
Моят глас е за ПП „Възраждане“
Бюлетина номер 5!

Пет са пръстите на ръката ни.Нека ги свием в юмрук!Мутри вън!

Румяна Ченалова

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.