Полк. Николай Марков: Рано или късно ще има възмездие невиждано в новата ни история

Организирани престъпни групи за проникване влизали когато си пожелаят в дома на премиера, за да му слагат злато и милиони евро в шкафчето.

При това пред очите на охранителите от НСО, полицията ангажирана с охраната и няколко други специални служби за противодействие на подобни хипотези.

Престъпните групи влизат, охранителите им се радват! Такава била работата според потърпевшия.

И ако не беше смешно, трябва да се замислим колко е тъжно да имаме такова лице на върха на държавната власт. От него по-опасни са само бойковчетата, всички заченати и родени в грях от връзкарство, некадърност и слугинаж. Самоходни подлоги.

България не е на тези хора. Те са част от миналото, което ще бъде заличено и те знаят това. Затова подстрекават бащицата си и се крият зад гърба му. Нека не забравят само, че много отдавна са вписани в оня списък, към който принадлежи престъпното минало на страната ни. И рано или късно ще има възмездие невиждано в новата ни история. Убихте милиони невинни хора господа с вашата арогантност, некомпетентност и некадърност.

Погубихте горите, водите и почвата в райската градина. Стъпихте с мръсните си крака върху невинни детски души. Това престъпно ваше поведение си има своя цена. Тежка.

На война като на война.

Полк. Николай Марков, Фейсбук

Организирани престъпни групи за проникване влизали когато си пожелаят в дома на премиера, за да му слагат злато и…

Публикувахте от Николай Марков в Петък, 17 юли 2020 г.

<

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.