Потребителите на нокти! Безплатният роуминг зацикли!

Потребителите на нокти! Безплатният роуминг зацикли!
Разговорите като у дома в роуминг се оказаха мисия невъзможна

Потребители подадоха сигнал за проблеми със свързването с близките си в България, докато са били в чужбина на почивка, пише „Телеграф“.

Един от тях е от нашенка, която отишла на гости при роднини във Великобритания. Когато жената пристигнала на летището в Лутън, се свързала с местен оператор, но при опит да се обади на близките си в България, операторът й съобщил, че в момента няма връзка с търсения номер.

Междувременно обаче жената е получавала обаждания от България и връзката е била без проблем. Освен, че не могла да се обади на роднините си, потребителката нямала и връзка с интернет.

След като се върнала в България, се свързала с оператор на телекома, откъдето й обяснили, че при такива случаи е добре да избира ръчно мобилния оператор, като за всяка държава има такива, които са препоръчани.

От Комисията за регулиране на съобщенията уточниха, че са поискали разяснение от мобилния оператор. Оттам пък обяснили, че проблемът не е с тяхната мрежа.

Предположили, че местният оператор е имал технически проблем.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.