Предстои да видим как Главатаря на ГЕРБопитеците ловко ще се укрива от спорове, сблъсъци и състезания с опонентите си

Предстои да видим как Главатаря на ГЕРБопитеците ловко ще се укрива от спорове, сблъсъци и състезания с опонентите си
Официалният старт на предизборната кампания е факт и кампанията отдавна върви с пълна сила.

Съгласно закона. А това означава, че идва ред на дебатите между претендентите за 45-ия парламент.

Не че някои очакват да чуят нещо ново и извънредно, но такива са правилата. Предстои да видим как Главатаря на ГЕРБопитеците ловко ще се укрива от спорове, сблъсъци и състезания с опонентите си. Ще видим още, че противниците на управниците няма да се възползват от ниската обща и политическа култура и липсата на компетентност в средите на днешното парламентарно мнозинство.

Присъствието на артисти, футболисти, певци и представители на още много професии, които не са присъщи на политиците, едва ли ще внесе някаква свежест и оригиналност в хода на кампанията.

На този фон социолозите отчитат, че нд 50% от избирателите са изразили желание да се възползват от своя вот, 20% ще гласуват, но още не са решили за кого и около една трета от имащите право на глас се отказват от своето право.

Шансовете картинката да се промени драстично във времето до 4 април са минимални, защото мнозинството не чете програми, платформи и други предизборни документи, а в условията на 30 кандидатски листи едва ли е възможно да се прочетат програмите на всички участници в изборите.

Разбира се, не бива да забравяме и пандемията, от която управляващите задължително ще се възползват и ще я употребят така, че мераклиите да гласуват рязко да намалеят. Нататък имат думата врачките и баячките.

Автор: Любо Кольовски, фб

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.