Радев отсвири Кирчо и Херо Мустафа! Няма да дава оръжия за Украйна

Радев отсвири Кирчо и Херо Мустафа! Няма да дава оръжия за Украйна

Ненадейната визита на Румен Радев в Португалия, се оказа поредното измъкване на президентът от среща с американският посланик Херо Мустафа и нейното протеже в България Кирил Петков.

Която е трябвало да се случи още в понеделник.

Според запознати Херо Мустафа лично се е ангажирала пред Кирил Петков, да накара президентът на България да се съгласи да изпратим оръжия на Украйна.

Явно обаче същата новина е стигнала и до ушите на президента, защото ненадейно той избяга от подготвяната среща чак в далечна Португалия, визита, която предварително не беше в програмата качена на страницата на президентството.

Припомняме, че Радев вече неведнъж заяви, че България не трябва да дава никакво оръжие на Украйна, а войната трябва да се прекрати незабавно по дипломатичен път, а не със налагане на санкции и изстрелване на ракети.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.