Румен Радев измете пода с Асен Василев: Шарлатанин, хората не са ти стока!

Румен Радев измете пода с Асен Василев: Шарлатанин, хората не са ти стока! Разривът между Румен Радев и Асен Василев става все по-голям.

По случай Деня на труда, президентът индиректно нападна финансовия министър заради позицията му спрямо пращането на оръжие на Украйна.

Ген. Радев каза в своето изявление, че днес някои политици се опитват да използват българския народ като стока за постигане на свои користни цели. Тук той със сигурност имаше предвид Кирил Петков и главно Асен Василев, който преди дни определи позицията му за военната помощ за Украйна като позорна.

Държавният глава стигна дори още по-далеч. Той нарече днешните управляващи „политически шарлатани“, които са готови да минат през всекиго, за да се облагодетелстват.

Президентът за пореден път апелира България да не бъде въвличана във войната в Украйна, а начинът за това е само един – като не се изпраща военна помощ на украинците. Той вижда, че правителството е напът да стори именно това и затова се опитва да го спре.

Румен Радев заяви още, че войната е абсолютно неприемлива в България и намекна, че думите на Василев за ответен удар срещу Русия са въздух под налягане. Няма как нашата армия да се справи с руската. Василев и Петков обаче се опитват да ядосат Владимир Путин и за целта изпозлват народа, като го обричат на по-скъп газ.

Вижте цялото обръщение към българите на Румен Радев!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.