Слушането на записи води до КОВИД-19

Казах ли ви аз вчера, че ще има рязко увеличение на ковидясалите?

Ей, днес се наблюдава увеличение.

Вече отговорните вирусни лица споделиха, че положението хич не е на добре и сигурно ще се увеличат.

Всички признават, че вирусът е нов и непознат, не е добре изучен. И тук настоявам за отбелязване на принос в науката, защото открих нова причина за заразяването – появяването на аудио записи или снимки на Борисов води до рязко нарастване на заболеваемостта. Само не мога да разбера защо маските точно на устата трябва да ги слагаме, по-удачно е на ушите и очите. А на устата – обикновено тиксо с надпис „ГЕРБ“.

И смятам, че новият запис е по-скандален от предишния. Защото показва прякото командване на медиите от страна на Борисов. И как официално, на най-високо държавно и медийно равнище да бъде омаскарен. Преди седмица написах една публикация, че политик се убива със смях. Е, явно и на Борисов са докладвали и той е решил, че трябва да действа по този начин. Само, че има една малка подробност – авторитетен и образован човек за смях не можеш да го направиш, а простакът, колкото и да му лъскаш имиджа, си остава прост цървул. Трандафор няма да стане!
Никога и по никакъв начин не може да се прикрие същността на човек . Работата на пиарите е да замазват гафовете и да четкат имиджа. Но не могат да правят чудеса. Същността винаги си личи. А същността на Онуй е д*лна, гн*сничка и мр*сна. И по същия начин се бори с политическите си противници – по долен и гнусен начин.

А сега – слагайте маските, за да не говорите. Мълчете и работете за славата на ГЕРБ!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Източник: Bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.