„Сова Харис“: Пеевски, Домусчиев и Гешев са сред най-харесваните в България

Шефът на националния щаб за борба с коронавируса Венцислав Мутафчийски е най-одобряваната личност в държавата.

Той събира 71% от одобрението, според експресното телефонно проучване на „Сова Харис“.

След него се нарежда премиерът Бойко Борисов.

Проучването е по поръчка на близката до управляващите медия „Пик“ на Недялко Недялков.

Не се посочва сред колко хора е правено проучването и как са избрани анкетираните хора, които са дали посочените отговори.

„Одобрението към Венцислав Мутафчийски е огромно. Това е единомислие от страна на нацията. Тя е обединена в момента. Генералът е на точното място и в точното време. Много добре е поел и изпълнява ролята си. Той влиза във всеки български дом. Жестът на Кубрат Пулев също е огромен, хората го забелязват „, обясни пред Нова телевизия социологът Васил Тончев.

Според агенцията, следващите места заемат боксьорът Кубрат Пулев, вицепремиерът Томислав Дончев и президентът Румен Радев. От представителите на бизнеса единствено депутатът от ДПС Делян Пеевски и собственикът на „Нова Броудкастинг груп“ Кирил Домусчиев намират място в класацията. Доверие е показано и към главният прокурор Иван Гешев с 21%.

„Ситуацията е нова и невиждана. Това, което виждаме сега, е мобилизация на нацията“, добави Тончев.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.