Ужасяващи подробности за клането на рибаря: Полицията открила убиеца целия в кръв

Ужасяващи подробности за клането на рибаря: Полицията открила убиеца целия в кръв
49-годишен запален риба тор Кюстендил е закланият край бреговете на казанлъшкия язовир „Копринка” по време на нелеп спор с видимо пиян негов колега по хоби в Стара Загора.

Тежко раненият кюстендилчанин Димитър бил закаран с лек автомобил от свидетели на скарването до филиала на Спешния медицински център в град Павел баня към 22.00 ч. в събота, съобщава „Телеграф”.

Преди, обаче, той да бъде сложен на носилката, пострадалият издъхнал от огромна кръвозагуба в резултат на множество прорезни и прободни рани по тялото. Лекарите в здравното заведение само констатирали смъртта на починалия.

Скарването между жертвата и 66-годишния старозагорец Димчо Д. е станало около 21.40 ч. в близост до изоставени рибарници в западната част на язовира.

Конфликтът между двамата тръгнал от това, че гостът заел „мястото” на заралията, където кълвяло най-много.

Спорът за секунди прераснал в ръкопашна схватка и докато се намесят останалите, Димчо Д. извадил нож и започнал да нанася безразборни удари по тялото на съперника си.

Когато от полицията отишли на местопрестъплението, нападателят бил там, целият напръскан с кръв от жертвата си. Извършителят е задържан, а по случая е образувано досъдебно производство.

„Изчаква се заключението на съдебните медици. Свидетелите са разпитани”, коментира лаконично началникът на полицията в Казанлък Стойчо Крачолов.

В неделя от Старозагорската окръжна прокуратура, която веднага била уведомена, отказаха да вземат отношение по случая с фатално завършилия рибарски спор.
Източник: blitz.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.