Утре Мая Манолова и „Системата ни убива“ внасят промени в Закона за личната помощ

Утре Мая Манолова и „Системата ни убива“ внасят промени в Закона за личната помощ   Във вторник, 20 април 2021 г., председателят на парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова и майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ ще внесат в деловодството на Народното събрание промени в Закона за личната помощ.  Със законопроекта се връщат текстовете в закона относно работното време и заплащането на личните асистенти, които бяха отменени в края на 2020 г. от 44-то Народно събрание.  Изявление за медиите вносителят на законопроекта Мая Манолова ще даде в 10:30 ч. в Народното събрание.
Утре Мая Манолова и „Системата ни убива“ внасят промени в Закона за личната помощ

Във вторник, 20 април 2021 г., председателят на парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова и

майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ ще внесат в деловодството на Народното събрание промени в Закона за личната помощ.

Със законопроекта се връщат текстовете в закона относно работното време и заплащането на личните асистенти, които бяха отменени в края на 2020 г. от 44-то Народно събрание.

Изявление за медиите вносителят на законопроекта Мая Манолова ще даде в 10:30 ч. в Народното събрание.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.