Апаши упоиха цяло семейство в столицата и обраха не само дома им

Крадци обраха семейство от София, докато спят. Освен пари и банкови карти, отмъкнали и автомобила им. Случаят е от столичния квартал "Надежда".

Обирджиите влезли през балкона. Пострадалите подозират, че са били напръскани с нещо, защото спали непробудно и се събудили с главоболие. Потърпевшото семейство живее на втория етаж.

„Крадците влизат през балкона и оттам в кухнята. Балконската врата беше оставена отворена. Предполагам, че обирът се е случил между 1 и 2 часа през нощта на 10 срещу 11 юни. Имаме данни, че е теглено от картите по това време”, разказва пред Нова телевизия Добромир Зидаров.

Той предполага, че  е използван газ, който да преспи семейството. По време на кражбата в дома на Добромир са той, майка му, съпругата му и детето им.

Първа се събужда майката на Добромир, която открива, че телефонът ѝ липсва. В последствие открива, че го няма и портмонето ѝ. След това семейството разбира, че са задигнати документите на Добромир, както и семейният автомобил.

„Майка ми спи много леко, но тази нощ се е събудила след 5 часа, а не след 2, както обикновено. Мен и съпругата ми ни боляха главите през следващия ден, имахме и неприятен вкус  в устата, чувствахме се замаяни”, сподели Добромир.

Семейството вика полиция и дават показания.

Потърпевшият сподели, че в квартала често се разбиват автомобили, крадци са посегнали и на прането на съседи на Добромир.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.