Арестуваха рецидивист на пътя с умопомрачително количество алкохол в кръвта

Около 17.12 часа на 16 май на бул. „София“ в град Елин Пелин автопатрул на "Пътна полиция" е спрял за проверка лек автомобил Peugeot 306 без регистрационни табели, управляван от жител на село Габра.

39-годишният водач бил изпробван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел рекордните 4.52 промила в пробата му, съобщиха от МВР. След отказ от кръвна проба той е бил задържан за срок до 24 часа.

Допълнително е установено, че автомобилът е със служебно прекратена регистрация, а свидетелството за управление на МПС на водача е отнето. Срещу криминално проявения и осъждан нарушител са образувани три бързи производства.

Стабилно почерпен шофьор попаднал в полицейския арест и на следващия ден. Около 23.40 часа на 17 май, на същия булевард „София“ в Елин Пелин автопатрул спрял и проверил лек автомобил Subaru, управляван от столичанин. 40-годишният водач бил тестван за употреба на алкохол и задържан за срок до 24 часа, след като в пробата му били отчетени 2.94 промила алкохол. Срещу нарушителя е започнато бързо производство.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.