Бащата на Крисия уби човек на пътя

Бащата на певицата Крисия Марин Тодоров е блъснал човек на пътя Русе – Варна в близост до шуменското село Струйно, а пешеходецът е загинал на място, съобщи в."Монитор".

Инцидентът фигурирал в бюлетина на ОДМВР от 8 юни т. г., но никой не направил връзка с Марин Тодоров, тъй като е написано, че шофьорът е от с. Близнаци в община Аврен, където в момента живее таткото на малката певица.

Марин Тодоров пътувал с черен "Mercedes" GL320 в района между село Струйно и пътен възел "Диамант" до Белокопитово. Към 18.15 според официалното съобщение на МВР водачът на колата със софийска регистрация не съобразил скоростта си на движение и ударил стоящия на платното 60-годишен пешеходец, който се намирал в активната пътна лента. Мъжът починал на място.

Загиналият е от каолиновското село Климент. Той забелязал седнали от другата страна на пътя хора, помахал им и тръгнал да пресича, въпреки минаващите коли. Така бил ударен от автомобила на бащата на Крисия. След произшествието Тодоров продължил. Имало обаче очевидци, които подали сигнал. От ОДМВР се свързали със собственика на колата и му обяснили, че трябва да се върне. Марин Тодоров обърнал обратно към местопроизшествието. Според запознати първоначалната му версия била, че щетите по автомобила му са от удар с колата пред него. Автомобилът обаче е установен и станало ясно, че няма никакво отношение към ПТП, а освен това няма и щети по колата.

Марин Тодоров е бил тестван за наличие на алкохол, пробата е била отрицателна, а той самият е правоспособен шофьор. Бил е задържан за 24 часа в полицейското управление в Шумен, като е образувано досъдебно производство по случая.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.