Безбожна наглост! ГЕРБ пак нарекоха българските пенсионери хрантутници в национален ефир!

Безбожна наглост! ГЕРБ пак нарекоха българските пенсионери хрантутници в национален ефир! Гостадин Костадинов бе на гости в Евроком.

С водещия си говореха за перспективите пред партия „Възраждане“, говориха си за родна и световна политика, какво предстои на България.

И в следващия момент, както разговора върви, на телефона в студиото се обажда една жена.

Ще я перифразирам по спомен. Тя адресира директно Костадинов:

„Ама господине, умръзна ни от такива от вас, които искат да се доберат до властта, за да може да лапнат някой лев.. Какво и е на сегашната власт на ГЕРБ, всичко върви нормално? Вие ходите да използвате хората, а после искате ние да плащаме на пенсионерите. Тези хрантутници не са дали и един лев на държавата, а ви е очаквате да ги храним и да се грижим за тях“.

След това очевидният трол на ГЕРБ продължи с редица други обвинения и глупости от същия род, които не можах да запомня изцяло.

Костадинов отбеляза, че неговата партия е взела субсдия, но тази субсидия е върната към хората под формата на редица дарения, за които има нужните документи и отчети.

Възраждане не търси и не печели пари от подкрепата на хората.

Нямам думи до къде стига хорската глупости. Да се продават толкова лесно на режима, а какво говорим, че има и такива хора, които го правят без пари – защото наистина вярват в идеите на ГЕРБ. / източник

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.