Бившият главсек на МВР изобличи бруталната истина: Парите, взети като откуп за отвлечените хора, отиват в…

Ще звучи грубо, но голямата част от парите от отвличания е инвестирана в нощните заведения в София, както и в силикон – това е истината, това е манталитетът

Тези разкрития направи в предаването “Офанзива” по Канал 3 Светлозар Лазаров.

“Сигурно част са заделени от адвокати и инвестиции, но по-голямата част вече е заминала”, отсече Лазаров. Според него в момента е много трудно да се говори за отвличането.

“Чудно ми е откъде разни “експерти” имат информация и бълват небивалици в медиите, след като МВР много правилно реши да не дава информация по случая с Адриан Златков”, попита той.

Като професионален полицай Светлозар Лазаров сподели колко тежко е разкриването на похитителите:

“Надявам се служителите от МВР и моите колеги да разкрият това тежко престъпление. Но то е в пъти по-сложно от едно убийство.

Изисква много сериозна логистика, много сериозна организация, но сложността носи рискове за грешки.

Предстои къртовска работа на колегите”. Светлозар Лазаров посочи, че постепенно горещите следи от престъплението изстиват, затова пред колегите му се задават безсънни нощи за разкриването:

“Срокът за горещите следи, ако не се допусне грешка, е при довършването на престъплението или при боравеното с финансовите средства”. / blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.